Telefon: +36-30-282-0487
E-mail: info@egyszeregy.com

Adótanácsadás

adótanácsadás

A folyamatosan változó gazdasági és adójogi környezet elkerülhetetlenné teszi azt, hogy folyamatosan tájékozódjunk a vállalkozásunkat érintő adójogi változásokról, hiszen jobb esetben „csak” az optimálisnál több adót fizetünk, rossz esetben azonban komoly bírság is lehet a tájékozódás elmulasztásának következménye.

Ennek lekerülése érdekében mi Ön helyett is folyamatosan nyomon követjük a jogszabályi változásokat, felhívjuk figyelmét, amennyiben valamilyen változás az Ön vállalkozását is érinti. A változások követése mellett természetesen folyamatosan naprakészen tartjuk cége adóügyeivel kapcsolatban, felhívjuk figyelmét a soron következő tennivalókra, elkészítjük, benyújtjuk bevallásait, és amennyiben szükség van rá, a hatóságok előtt is képviseljük vállalkozását. Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket az adózás folyamatáról, a soron következő kötelezettségekről. Nyomon követjük, és megpróbáljuk előrejelezni a fizetendő adók nagyságát, így nem érheti meglepetés az éves, negyedéves adók megállapításakor.

adótanácsadás

Könyvelőirodánk segít vállalkozásának megtalálni azt a konstrukciót, mely a törvényes kereteken belül a legoptimálisabb adófizetési kötelezettségeket eredményezi. Szolgáltatásunk keretében a vállalkozás egészére, vagy akár csak egyes részeire végzünk adótervezést, illetve kialakítjuk, működtetjük a bevallásokhoz kapcsolódó számviteli rendszert.

Kezdőknek kötelező! Az adótanácsadás fontosságáról

adótanácsadás

Manapság egyre népszerűbb a startup vállalkozások megalapítása. Ezek legfőbb előnye, hogy egy bizonyos innovációra koncentrálódnak, kis-vagy közepes méretű vállalkozások, ám széles ügyfélkörre törekednek, a világ minden piacán. Vannak, akik a konkrétan a fejlődést tűzik ki célul, míg más vállalkozások megmaradnak a már kialakított innovációknál. Mindkét esetben a sikeresség a lényeg!

Egy startup esetében azonban a nagyszabású piaci helytállás érdekében elengedhetetlen a megfelelő jogi- és adózási procedúrák alapos ismerete. Ebből kifolyólag az adótanácsadás a kezdő vállalkozások esetében különösen fontos! Az adótanácsadás segítségével bárki indíthat saját vállalkozást, felkészülve az előtte álló kihívásokra, és adózási kötelezettségekre! Segítségünkkel nem lesznek jogi buktatók, és a legideálisabb keretek között alapíthatja meg cégét, akár Ön is!

Szeretne egyéni vállalkozásba kezdeni, és adótanácsadásra lenne hozzá szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk megkeresését elérhetőségeink valamennyién! Segítségünkkel biztos sikerrel indulhat el vállalkozói pályáján!

Mikor érdemes adótanácsadóhoz fordulni?

adótanácsadás

Sokan úgy gondolják, hogy az adótanácsadó munkája akkor kezdődik, amikor már valamilyen problémát kell elhárítani, amikor arra van szükség, hogy mentsék a menthetőt. Ez az elgondolás téves. Az adótanácsadó számos esetben képes helyes irányba terelni a dolgokat, és pozitív hatással tud lenni az ügyek alakulására. Ha az adótanácsadás megfontolt és jókor történik jó helyen, a siker nem marad el!

Az adótanácsadót a következő esetekben érdemes magunk mellet tartani:

    • Amikor egy társaság megalapítására kerül sor, természetes, hogy szükség van jogászokra, azonban vannak olyan adózással kapcsolatos teendők, amiben ők nem tudnak segíteni, az adótanácsadó ellenben igen.
    • Tőkeemelés esetén szintén szükség lehet az adótanácsadó szolgálataira, hogy a legjobb döntést hozhassuk arról, hogy milyen formát és milyen adózási jellemzőket válasszunk a tőkeemelés megvalósításhoz.
    • Gazdasági döntések előtt ne hagyjuk figyelmen kívül az adóoptimalizálás tényét, hiszen később megbánhatjuk. Ugyanez igaz az év végi zárás előtti adóoptimalizálásra is. Itt is szükség van adótanácsadásra.

Egy jókor megfogadott tanács később sokat érhet! Forduljon hozzánk Ön is!

Ön egyéni vállalkozó? Segítünk eligazodni!

adótanácsadás

Manapság egyre többen választják a boldoguláshoz azt az utat, hogy egyéni vállalkozók lesznek. Függetlenítik magukat és a saját főnökeik lesznek, igyekeznek boldogulni és állandó profitra szert tenni anélkül, hogy másoknak dolgoznának.

Egyéni vállalkozónak lenni, különösen, ha még kezdőnek számít benne az ember sok kérdést felvet. Ezek egyike az adózás mikéntje. Érdemes szakember tanácsait igénybe venni és megfogadni ahhoz, hogy minél könnyebben kiismerje magát az ember a szabályok és kötelezettségek sűrűjében. Az elején azért ajánlott gyakorlott adótanácsadó szolgáltatásait igénybe venni, hogy minden előírásnak eleget téve, a legelőnyösebb opciót választva indíthassa be a vállalkozó a saját üzletét, később pedig azért, hogy minden folyamat törvényesen, szabályos keretek között működjön.

Melyik a legkedvezményesebb adózási forma, mennyit és mikor kell befizetni, hogyan lehet szüneteltetni a tevékenységet? Csupa olyan kérdés, amire mi megadjuk a választ, és a legjobb lehetőségeket is megtaláljuk Önnek! Forduljon hozzánk bizalommal adótanácsokért!

Magánszemélyek SZJA bevallásában is segítünk!

magánszemélyek SZJA bevallása

Az adóbevallás elkészítésének évről-évre ismétlődő terhe mindenki számára kellemetlen lehet – főleg, ha a magánszemélyek SZJA bevallásában sem számíthatunk igazán segítségre. Mi azonban gondoltunk azokra is, akik számára nehéz megoldani a személyi jövedelemadóval kapcsolatos papírmunkát! Forduljon Ön is hozzánk!

A magánszemélyek SZJA bevallása esetében is éppen olyan gondossággal járunk el, mint vállalkozások kapcsán, hiszen tudjuk, hogy bár az adózási típus más, éppen olyan fontossággal bír. Tisztában vagyunk vele, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor fontos, hogy segítséget kapjunk a magánszemélyek SZJA bevallása kapcsán egy szakértőtől – hozzánk bátran fordulhat akár időhiány áll fenn, akár túl kevés információt kapott a tennivalókról, de akkor is, ha egyszerűen csak nem bánik jól a számokkal. Mi segítünk Önnek!

Keressen bizalommal magánszemélyek SZJA bevallása kapcsán is minket, és nem fog csalódni szakértőink munkájában! Nálunk jó kezekben tudhatja az adóügyeit!

 

Szeretné, hogy cége költséghatékonyabb legyen? Forduljon hozzánk bizalommal!

Share Button

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube