Telefon: +36-30-282-0487
E-mail: info@egyszeregy.com

Könyvelés

Bizza ránk könyvelését és adó bevallása elkészítését. Hívjon minket bátran!

bérszámfejtés

A könyvelés nem egyszerűen csak a vállalkozás számláinak rögzítése, adóbevallások elkészítése.

Véleményünk szerint a könyvelés értéket teremt az Ön vállalkozása számára azáltal, hogy Önt mindig ellátja a döntések meghozatalához szükséges információkkal.A könyveléshez nem elegendő csak a szakmai tudás, annak érdekében,hogy ügyfeleink számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassuk, szükség van arra is. hogy a munkánkat precízen és lelkiismeretesen végezzük.

Bizalom

Úgy gondoljuk, hogy alapvető fontosságú a bizalom megteremtése a könyvelő és ügyfele között, hiszen a könyvelő a cég működésébe és pénzügyeibe teljes mértékben belelát. A könyvelő feladata, hogy az Ön vállalkozásának gazdasági eseményeit „ leforditsa” a számvitel nyelvére, vagyis lekönyvelje a bizonylatokat. Ahhoz, hogy a „ fordítás ” a legpontosabb legyen, a könyvelőnek pontosan ismernie kell a gazdasági folyamatokat. Ez pedig bizalmas információk átadását jelenti.

Cégünk jelszava: BIZALOM ÉS DISZKRÉCIÓ, A HOSSZÚTÁVÚ ÉS ELÉGEDETT EGYÜTTMŰKÖDÉS FELTÉTELE.

 

Tapasztalat

Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően az Ön vállalkozásának könyvelése nálunk jó kezekben lesz. Munkánkat precízen, megbízhatóan végezzük, így biztos lehet benne, hogy mindig naprakész információkat kap a vállalkozása pénzügyeiről. Folyamatosan tájékoztatjuk vállalkozásának helyzetéről, így nem érheti Önt váratlan meglepetés. Amennyiben kérdése merülne fel a cégével kapcsolatban, igyekszünk minél rövidebb idő alatt megtalálni azt a választ, amely leginkább segíti Önt a döntésben. Egyszeres, és kettős könyvvitelt folytató vállalkozások számára is teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Az ön által fizetett könyvelési díj az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Könyvelés:Bt-k, Kft-k , EVÁS cégek könyvelése a kettős könyvviteli elszámolás rendszerében, egyéni vállalkozások, alapítványok könyvelése egyszeres könyvviteli elszámolás rendszerében (pénztárkönyv, naplófőkönyv, bevételi nyilvántartás)
 • Nyilvántartások: Analitikák, nyilvántartások elkészítése (pénztár, bank, szállító, vevőanalitikák, tárgyi eszközök-beruházások nyilvántartása) az átvett bizonylatok alapján
 • Bevallások: Hatóságok felé történő bevallások elkészítése, beküldése
 • Beszámoló: Éves beszámoló elkészítése (Éves mérleg, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet készítése, zárlati munkák)
 • Ügyintézés: Az illetékes helyi önkormányzat, adóhatóságnál történő regisztrálás után hivatali ügyintézés.
 • Képviselet: A könyvvezetéssel, a bevallásokkal és az adatszolgáltatásokkal kapcsolatban az előző pontban jelölt hatóságok előtti képviselet (ellenőrzések, egyeztetések).
 • Adóigazolások ügyintézése
 • Tájékoztatás: Rendszeres és egyedi tájékoztatás és tanácsadás pl. az aktuális jogszabályok változása miatt vagy kezdő vállalkozások számára is.
 • Konzultáció: Bármilyen, cégével kapcsolatos kérdésében segítjük Önt a legjobb döntés meghozatalában.

 

A könyvelést nem soroljuk azok közé a dolgok közé, amihez mindenki értene, viszont azok közé a dolgok közé tartozik, amire a legtöbbször szükség van. Bármilyen pénzmozgásról is van szó, a könyvelés segítségével átláthatóvá válnak a pénzügyek.

Vállalkozása, jól működő üzlete van? Esetleg most tervezi elindítani első, önálló vállalkozását? Akkor Önnek szüksége van egy profi könyvelőre! Mi nem csak azért vagyunk, hogy rendben tartsuk pénzügyeit és ennek köszönhetően törvényes és szabályos keretek között működhessen vállalkozása, hanem azért is, hogy levegyük válláról ezt a terhet.

Bízza ránk pénzügyei könyvelését és ennek köszönhetően Önnek az igazán fontos dolgokra is marad ideje. Indítsa be vállalkozását, foglalkozzon az ügyfelekkel, bonyolítsa le a találkozókat, a többit pedig csak bízza ránk!

Több éves tapasztalatunkban megbízhat, mi vagyunk az a könyvelő iroda, amire Önnek szüksége van! Alapozza meg sikerét velünk! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Előnyös döntés: szakértő könyvelő megbízása

A precíz könyvelés elvégzésére napjainkban számtalan lehetőség adott, azonban a cég hatékony működése érdekében megannyi előnnyel bír, ha tapasztalt, profi és megbízható külső szakértőre bízzuk cégünk könyvelési folyamatait.

 

 • Költséghatékony megoldás: szakértő segítségével elkerülhetőek a késedelmi és egyéb bírságok, hiszen minden esetben naprakészen tartja a könyvelést, továbbá a legális kiskapuk feltárásával előrébb lendítheti a cég ügyeit.
 • Naprakész könyvelés: minden szükséges alkalommal betekintést nyerhetünk cégünk aktuális helyzetébe és nem érhetnek meglepetések minket.
 • Biztonság és előny: egy lelkiismeretes könyvelő segítségével időben értesülhetünk a változásokról és lehetőségekről, így a versenytársaihoz képest előnybe kerülhetünk, továbbá minden szakmai hiba elkerülhető és biztonságosan működhet a vállalkozás.

A számos előnyön kívül a könyvelőnek köszönhetően Önnek több szabadideje marad, valamint nem szükséges fejben tartani a kötelezettségeket, hiszen profi szakértő segít a sikeres és hatékony cégműködtetésben.

További információkért és megbízható, profi könyvelési szolgáltatásokért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésre!

Profi könyvelési segítség induló vállalkozások számára

Egy vállalkozás elindítása mindig hosszadalmas és összetett feladat, melynek következtében fontos döntéseken múlhat az elképzelt siker és profit, ezért kiemelten jó döntés lehet profi szakértők szaktanácsadását és szolgáltatásait kérni.

Az induló vállalkozások számára a könyvelési szolgáltatások óriási segítséget jelenthetnek a bonyolult jogi rendszerben történő eligazodás során, valamint a pontos és hibátlan könyvelés vezetésében egyaránt.

Könyvelési szolgáltatások induló vállalkozások számára:

 • Jogi szaktanácsadás, a változásokról történő informálás, amely igen előnyös lehet a versenytársakkal szemben.
 • Ügyintézések során történő segítségnyújtás.
 • Konzultáció a szükséges esetekben.
 • Beszámolók, nyilvántartások, egyéb dokumentumok készítése.
 • Bevallások készítése.
 • Egyéb lehetőségek.

Profi könyvelési és egyéb szolgáltatásokért tekintse meg weboldalunk információit, valamint szakmai tanácsadásért és egyéb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy elképzelései szerint érhesse el a kitűzött sikereket és profitnövekedést!

Ne kockáztasson, bízza profikra a könyvelést!

könyvelés

Barátaival, munkatársaival elhatározta, hogy közös vállalkozásba fognak, de egyikük sem ért a bérszámfejtéshez és a könyveléshez? Esetleg éppen mostanában indított új vállalkozást, kereskedést, céget és azon töpreng, hogy inkább maga csinálja a könyvelést, mert már nem tudja, melyik könyvelőhöz forduljon?

Sokan nem mérik fel, hogy milyen fontos tényező egy üzlet zökkenőmentes működésében a könyvelés precíz és pontos elvégzése. A hibásan vezetett könyvelés pénzbírságot vonhat maga után! Ne kockáztasson: adótanácsadásért és könyvelő szolgáltatásokért forduljon hozzánk és kerülje el a kellemetlen következményeket!

Azt tanácsoljuk, hogy ne bízza véletlenre vállalkozása könyvelését, üzlete fenntartásának és a vágyott siker elérésének érdekében válassza szolgáltatásainkat, hagyja ránk a könyvelést, így Önnek már csak az üzlettel kell foglalkoznia!

Keresse fel könyvelő irodáink egyikét, legyen Ön is ügyfelünk! További információkért érdeklődjön elérhetőségeinken!

Hogyan zajlik a professzionális könyvelés?

könyvelés

A könyvelés egy precíziós folyamat, melyet egy új vállalkozás esetében alapos cégvizsgálat előz meg, hiszen elengedhetetlen, hogy a könyvelő megismerje a vállalat múltját, adóbevallásait, kimutatásait és társasági szerződését. A megismerkedést követően megnyitásra kerül az úgynevezett főkönyvi számla, majd a számlák csoportosítását és kontírozását követően megkezdődik a tényleges könyvelés.

A könyvelés folyamatába tartozik még a rögzített adatok állandó ellenőrzése és az ÁFA bevallás is, melyet az állam felé szükséges időről-időre benyújtani. Végezetül pedig az éves könyvelést lezárandóan kibocsájtásra kerül az év végi mérleg, illetve elkészül az eredménykimutatás is. A pontos könyvelés elengedhetetlen az adóbevallás és más jogi procedúrák szempontjából, éppen ezért érdemes tapasztalt szakértőkre bízni!

Ha az Ön vállalkozásának is nyomon követhető, értelmezhető és minden jogszabálynak megfelelő könyvelésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Share Button

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube