Telefon: +36-30-282-0487
E-mail: info@egyszeregy.com

Bemutatkozunk

adótanácsadásMegtiszteltetésnek vesszük, hogy meglátogatta weboldalunkat!

Reméljük az itt feltüntetett információk hasznosnak bizonyulnak majd Önnek!

Cégünk szakképzett munkatársakkal valamint több éves tapasztalattal rendelkezik a számviteli és adózási szolgáltatások területén.

Arra törekszünk, hogy mindig a szakterület legjobbjai között legyünk.

Célunk az Önnek nyújtott professzionális szolgáltatás: minden adózási kérdésekre történő válaszoktól kezdve, a költséghatékony megoldásokig, mi készségesen állunk rendelkezésére. A folyamatosan változó gazdasági és adójogi környezet elkerülhetetlenné teszi azt, hogy folyamatosan tájékozódjunk a vállalkozásunkat érintő adójogi változásokról, hiszen jobb esetben „csak” az optimálisnál több adót fizetünk, rossz esetben azonban komoly bírság is lehet a tájékozódás elmulasztásának következménye.

Ennek elkerülése érdekében mi Ön helyett is folyamatosan nyomon követjük a jogszabályi változásokat, felhívjuk figyelmét, amennyiben valamilyen változás az Ön vállalkozását is érinti. A változások követése mellett természetesen folyamatosan naprakészen tartjuk cége adóügyeivel kapcsolatban, felhívjuk figyelmét a soron következő tennivalókra, elkészítjük, benyújtjuk bevallásait, és amennyiben szükség van rá, a hatóságok előtt is képviseljük vállalkozását. Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket az adózás folyamatáról, a soron következő kötelezettségekről. Nyomon követjük, és megpróbáljuk előre jelezni a fizetendő adók nagyságát, így nem érheti meglepetés az éves, negyedéves adók megállapításakor.

Könyvelőirodánk segít vállalkozásának megtalálni azt a konstrukciót, mely a törvényes kereteken belül a legoptimálisabb adófizetési kötelezettségeket eredményezi. Szolgáltatásunk keretében a vállalkozás egészére, vagy akár csak egyes részeire végzünk adótervezést, illetve kialakítjuk, működtetjük a bevallásokhoz kapcsolódó számviteli rendszert.

Vállalkozásunk családi vállalkozás, azaz információt közvetlenül a cég vezetőjétől kap. Mi magunk könyvelünk és intézzük ügyfeleink ügyes bajos társadalombiztosítási, munkaügyi és adóügyeit.

Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás és a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek, ha minket választ.

Szolgáltatásaink között megtalálható többek között bérszámfejtés, adótanácsadás és könyvelés.

Csepel legjobbjai mi vagyunk!

Még mindig keresi a tökéletes könyvelő irodát? Ne keressen tovább, mert Csepel-szigeten megtalálja azt a minőséget, amit eddig keresett!

A pénzügyek rendben tartása elsősorban azért fontos, mert napjainkban egyre kisebb értéke van a pénznek és sokszor minden forint számít, legyen szó egyéni vagyonról, vagy egy vállalkozás ügyeinek kézben tartásáról. Másodsorban a jó könyvelés azt eredményezi, hogy az ügyfélnek nem kell a hanyag, vagy hozzá nem értő könyvelők és magukat annak mondó kontárok hibái miatt elszenvedniük a következményeket.

Forduljon hozzánk bizalommal, mert Csepel-szigeten megtalálja azt az irodát, ahol biztos kezekben tudhatja pénzügyeit. Nem csak könyveléssel, de egyéb pénzügyekkel kapcsolatos szolgáltatással is foglalkozunk, hogy Ön a többi fontos dologgal foglalkozhasson!

Könyvelő irodánkkal és szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információért nézzen szét honlapunkon és tegye fel kérdéseit munkatársainknak, készséggel állunk mindenben rendelkezésére!

Megbízható könyvelő irodát keres?

Szakszerű, profi tájékoztatást szeretne kapni adóügyeivel kapcsolatban? Nálunk jó helyen jár, nem kell tovább keresnie!

Könyvelő irodánk professzionális szolgáltatást nyújt az Ön számára! Legyen szó könyvelésről, adótanácsadásról, bérszámfejtésről vagy akár egy éppen induló, esetleg még csupán tervezett vállalkozásról, teljes körű tanácsadásunkkal minden érdeklődőnk számára segítséget tudunk nyújtani. Munkatársaink szakértő segítségével megkönnyítheti életét: hagyja, hogy mi figyeljünk Ön helyett!

Cégünk feladata és kitűzött célja, hogy az Ön által ránk bízott ügyei szakértő, tapasztalt kezekbe kerüljenek. Számunkra az a fontos, hogy hosszú távú, eredményes együttműködést biztosíthassunk Önnek magas szakmai színvonalon. Könyvelői irodánknál precíz, megbízható, hatékony munkával szeretnénk segíteni ügyfeleinket.

Tiszteljen meg minket bizalmával, és nem fog csalódni! Nézzen körül weblapunkon, tájékozódjon, és felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bátran!

Örömmel válaszolunk bármilyen szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdésre.

Verlicsné Kasparek Ágota

ügyvezető

Profi és megbízható könyvelőirodát keres vállalkozása számára?
Tekintse meg ajánlatainkat vagy érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken !

Share Button

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube