Telefon: +36-30-282-0487
E-mail: info@egyszeregy.com

További szolgáltatásaink

Könyvelés

Pályázatok elszámolása

Cégünk nagy tapasztalatokkal rendelkezik Európai Uniós pályázatok (TÁMOP, KEOP, HEFOP) pályázatok elszámolásában. A pályázatokon megnyert pénzről a nyertesnek a pályázat céljának megvalósítása során el kell számolnia, és ezeket az elszámolásokat az ellenőrző hatóságokhoz be kell nyújtania. Cégünk több sikeres pályázat elszámolását végezte már, Bízza ránk pályázatának elszámolását, és Önnek így csak annak megvalósításával kell foglalkoznia!

Informatikai szolgáltatások

A számviteli szolgáltatások nyújtása, illetve az adótanácsadás cégünk fő profilja, ezek mellett azonban informatikai területen is segítjük ügyfeleink tevékenységét. Vállaljuk céges informatikai infrastruktúra megtervezését, beszerzését, kivitelezését. Napjainkban a legtöbb vállalat működése nehezen képzelhető el számítógépek nélkül. Segítünk megtervezni és létrehozni azt az informatikai környezetet, amelyik leginkább hozzá tud járulni vállalata működésének hatákonyságához. Vállalunk továbbá folyamat és szoftverfejlesztést, amely vállalata hatékonyságának fejlesztéséhez járul hozzá.

könyvvizsgálat

Idegen nyelvű szolgáltatásaink

Cégünk magyar mellett angol, és orosz nyelven is áll ügyfelei rendelkezésére, ezen nyelveken vállalunk fordítást, levelezések lebonyolítását.

Miért előnyös az idegen nyelvű szolgáltatás?

Nem csak akkor lehet szüksége idegen nyelvű szolgáltatásokra valakinek, ha ő maga származik külföldről. Terjeszkedne vállalkozásával? Esetleg külhoni partnerekkel társulna, és szüksége van hozzá a könyveléssel kapcsolatos dokumentumokra valamely idegen nyelven? Akkor szolgáltatásunkat Önnek találták ki!

Bízza ránk angol és orosz nyelvű levelezését, fordítását! Csapatunkban megbízható szakemberek segítségével eleget teszünk igényeinek, segítünk a pénzügyek rendezésében és külföldi partnerei számára is közérthetővé tesszük könyvelését. Ne habozzon, ha segítségre van szüksége, bátran keressen minket!

Könyvelési szakértőink keze nyomán külföldi kapcsolatai számára is egyértelművé válnak pénzügyei, mely gesztus bizalmat, elismerést szül, ezáltal is szorosabbra fűzve az üzleti kapcsolatokat. Ne feledje, senki sem vág bele szívesen olyasvalamibe, amit nem ért!

Készüljön fel, és fordíttassa le velünk könyveléssel kapcsolatos dokumentumait, ha pedig igazi profizmusra vágyik, akkor bízza ránk a levelezését is!

idegen nyelvű szolgáltatás

További információkért és megbízható, profi könyvelési szolgáltatásokért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésre!

Share Button

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube