Örökösen elcsúszik a bérszámfejtéssel kapcsolatos határidőkkel? Szeretné, ha eggyel kevesebb dologra kellene odafigyelnie? A bérszámfejtést és a hozzá kapcsolódó adminisztrációt bízza csak ránk!

A kifogástalan bérszámfejtés komoly anyagi befektetést és szakértelmet igényel cégen belül, mint például jogász és bérszámfejtő, nem is beszélve egy bonyolult szoftverről, melynek használata szakképesítést igényel.

Bízza ránk a bérszámfejtést, spóroljon időt és pénzt! Nem kell tovább aggódnia a hibák miatt, és nem kell észben tartania a határidőket sem, hiszen képzett szakembereink alaposan végzik munkájukat. Legyen szó bérfeladásról, levonásokról, bérszámfejtési összesítőkről, bérfizetési listákról vagy egyéb ehhez kapcsolódó feladatról, mi gond nélkül elvégezzük. Megállapítjuk a fizetendő adókat, a bérrel kapcsolatos járulékokat is, és információkat adunk, melyek szükségesek a pénzügyi teljesítéshez.

Cégünk teljes körűen intézi Önnek:

  • dolgozók be-, és kiléptetése, bejelentése,
  • személyi nyilvántartások vezetése,
  • eseti vagy rendszeres bérszámfejtés,
  • bérfizetési jegyzékek és egyéb kimutatások elkészítése,
  • ügyfelek értesítése az adófizetési kötelezettségekről,
  • havonta járulékbevallások készítése és elküldése az APEH felé,
  • munkáltatói igazolások kiadása,
  • táppénzigénylések ügyintézése,
  • jövedelem igazolás kiadása a SZJA bevalláshoz,
  • bérinformációk nyújtása

Kérjen visszahívást!

Ha profi szakembereket keres bérszámfejtéshez, nálunk a legjobb helyen jár! Kérje ajánlatunkat még ma!

Fontos tudnivalók a bérszámfejtésről

A bérszámfejtés keretében meghatározásra kerülnek a dolgozók vagy egyéb jogviszonyban közreműködő magánszemélyek juttatásai, az abból levonandó adó és járulékok, illetve azok alapján fizetendő, a kifizetőt terhelő kötelezettségek. A bérszámfejtő által kiszámított adatok aztán a könyvelésben kerülnek rögzítésre.

Miért bízza szakértőre a bérszámfejtést?

Pár évvel ezelőtt a cégek nagy része még magának intézte bérügyviteli tevékenységeit, azonban egyre növekszik a költséghatékonyság kényszere, ez pedig számottevő változást hozhat.

A bérszámfejtés jóval összetettebb munkafolyamat, amely átfogó ismereteket követel a bérszámfejtési rendszer folyamatosan változó szabályozásainak nyomon követésével és betartásával.

A bérszámfejtés azon túl, hogy elvégzi a dolgozói bérezéssel kapcsolatos tennivalókat, olyan adatokat és kimutatásokat tud biztosítani a cégvezetés számára, amelyek révén költséghatékonyabb megoldások dolgozhatók ki, vagy előre tervezhetőek bizonyos kiadások.
A bérszámfejtéshez kapcsolódó teendők alapja a pontos munkaügyi nyilvántartás.

A munkaszerződések, munkaköri leírások, jelenléti ívek, szabadságok vezetése a vállalkozásnál kell, hogy történjen, melynek kialakításában szívesen segítünk.

Továbbiak megjelenítése