Telefon: +36-30-282-0487
E-mail: info@egyszeregy.com

Bérszámfejtés

 

bérszámfejtés

A bérszámfejtés keretében meghatározásra kerülnek a dolgozók vagy egyéb jogviszonyban közreműködő magánszemélyek juttatásai, az abból levonandó adó és járulékok, illetve azok alapján fizetendő, a kifizetőt terhelő kötelezettségek. A bérszámfejtő által kiszámított adatok aztán a könyvelésben kerülnek rögzítésre.

 

A bérszámfejtés azonban jóval összetettebb munkafolyamat, amely átfogó ismereteket követel a bérszámfejtési rendszer folyamatosan változó szabályozásainak nyomon követésével és betartásával.

A bérszámfejtés azon túl, hogy elvégzi a dolgozói bérezéssel kapcsolatos tennivalókat, olyan adatokat és kimutatásokat tud biztosítani a cégvezetés számára, amelyek révén költséghatékonyabb megoldások dolgozhatók ki, vagy előre tervezhetőek bizonyos kiadások.

A bérszámfejtéshez kapcsolódó teendők alapja a pontos munkaügyi nyilvántartás.

A munkaszerződések, munkaköri leírások, jelenléti ívek, szabadságok vezetése a vállalkozásnál kell, hogy történjen, melynek kialakításában szívesen segítünk.

Bérszámfejtés és munkaügyi feladatok ellátása:

  • dolgozók be-, és kiléptetése, bejelentése,
  • személyi nyilvántartások vezetése,
  • eseti vagy rendszeres bérszámfejtés,
  • bérfizetési jegyzékek és egyéb kimutatások elkészítése,
  • ügyfelek értesítése az adófizetési kötelezettségekről,
  • havonta járulékbevallások készítése és elküldése az APEH felé,
  • munkáltatói igazolások kiadása,
  • táppénzigénylések ügyintézése,
  • jövedelem igazolás kiadása a SZJA bevalláshoz,
  • bérinformációk nyújtása

Bérszámfejtés szakemberek segítségével

Örökösen elcsúszik a bérszámfejtéssel kapcsolatos határidőkkel? Szeretné, ha eggyel kevesebb dologra kellene odafigyelnie? A bérszámfejtést és a hozzá kapcsolódó adminisztrációt bízza csak ránk!

A kifogástalan bérszámfejtés komoly anyagi befektetést és szakértelmet igényel cégen belül, mint például jogász és bérszámfejtő, nem is beszélve egy bonyolult szoftverről, melynek használata szakképesítést igényel.

Bízza ránk a bérszámfejtést, spóroljon időt és pénzt! Nem kell tovább aggódnia a hibák miatt, és nem kell észben tartania a határidőket sem, hiszen képzett szakembereink alaposan végzik munkájukat. Legyen szó bérfeladásról, levonásokról, bérszámfejtési összesítőkről, bérfizetési listákról vagy egyéb ehhez kapcsolódó feladatról, mi gond nélkül elvégezzük. Megállapítjuk a fizetendő adókat, a bérrel kapcsolatos járulékokat is, és információkat adunk, melyek szükségesek a pénzügyi teljesítéshez.

Ha profi szakembereket keres bérszámfejtéshez, nálunk a legjobb helyen jár! Kérje ajánlatunkat még ma!

Miért jobb szakemberekre hagyni a bérszámfejtést?

Ma már rengeteg vállalkozás profikra bízza a bérszámfejtést. Ezt kiszervezésnek nevezik, a kiszervezés pedig azt jelenti, hogy egy vállalkozás nem minden őt érintő feladatot vállal el, hanem több feladatot is külső szakemberekre bíz, elsősorban annak érdekében, hogy hatékonyabban tudjon fő munkakörével foglalkozni.

Pár évvel ezelőtt a cégek nagy része még magának intézte bérügyviteli tevékenységeit, azonban egyre növekszik a költséghatékonyság kényszere, ez pedig számottevő változást hozhat.

Azért hatékonyabb egy szakember, mert míg a vállalati bérszámfejtő körülbelül két-háromszáz munkatársának tudja kezelni az adatait, egy szakcég munkatársa akár ezer munkavállaló adataival is meg tudja tenni ugyanezt, hiszen egy felkészült bérszámfejtő egy időben több sablon alapján is tud dolgozni.

Ha szeretné a bérszámfejtés elvégzését hatékony, megbízható, precíz, mégis gyors munkaerőre bízni, és esetleg könyvelésre vagy adótanácsadásra is szüksége van, forduljon hozzánk bizalommal!

Szeretné, hogy cége költséghatékonyabb legyen? Forduljon hozzánk bizalommal !

Share Button

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube